A június 19-ei önkormányzati ülésen Koncz

Ferenc polgármester úr többször megemlítette a nevemet (Sárkány László), hozzá különböző tényállításokat fűzve. Nekem nem volt lehetőségem ezekre válaszolni, de előbb vagy utóbb kiderül az igazság. Most egyelőre annyi történt, hogy a Szerencsi Rendőrkapitányság vezetőjétől kértem választ.

„A Szerencsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya …….. bü. számon, Koncz Ferenc Szerencs város polgármestere, országgyűlési képviselő feljelentése alapján folytatott ellenem (Sárkány László, …………) eljárást hivatalos személy sérelmére elkövetett becsületsértés vétsége miatt. Az ügyben tanúként, majd gyanúsítottként – amely ellen benyújtott panaszomat a vádhatóság elutasított- hallgatott ki a nyomozó hatóság. A Szerencsi Járási Ügyészség 2014. június 4-én a Be. 190. § /1 / bekezdés a, pontja alapján – mivel a cselekmény nem bűncselekmény – az eljárást megszüntette. 
Koncz Ferenc, Szerencs város polgármestere 2014. június 19-ei önkormányzati ülésen – a Szerencsi Hírek Televízió által közvetített, tehát nagy nyilvánosság előtt – az alábbiakat közölte: 
” A rendőrség megtalálta az elkövető személyét, akivel lett volna egy szembesítés, amit az elkövető nem vállalt. Engem legalábbis a rendőrségen így tájékoztattak.”

Mivel az eljárás során Koncz Ferenc által közöltekről nekem nem volt tudomásom és nyomozás iratai között sem található erre történő nyilatkozat, ezért ezúton kérem Kapitány urat, mint a nyomozó hatóság vezetőjét, hogy az alábbi kérdésemre írásban szíveskedjen válaszolni.

A hatóságánál folytatott nyomozati cselekmények között szerepelt-e velem (Sárkány László) és Koncz Ferenc feljelentővel szembesítés, amit én nem vállaltam?”

A választ -amint megérkezik – közre adom és az eljárás részleteiről is rövidesen beszámolok.

Sárkány László

A június 19-ei önkormányzati ülésen Koncz Ferenc polgármester úr többször megemlítette a nevemet (Sárkány László), hozzá különböző tényállításokat fűzve. Nekem nem volt lehetőségem ezekre válaszolni, de előbb vagy utóbb kiderül az igazság. Most egyelőre annyi történt, hogy a Szerencsi Rendőrkapitányság vezetőjétől kértem választ.  "A Szerencsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya ........ bü. számon, Koncz Ferenc Szerencs város polgármestere, országgyűlési képviselő feljelentése alapján folytatott ellenem (Sárkány László, ............) eljárást hivatalos személy sérelmére elkövetett becsületsértés vétsége miatt. Az ügyben tanúként, majd gyanúsítottként - amely ellen benyújtott panaszomat a vádhatóság elutasított- hallgatott ki a nyomozó hatóság. A Szerencsi Járási Ügyészség 2014. június 4-én a Be. 190. § /1 / bekezdés a, pontja alapján - mivel a cselekmény nem bűncselekmény - az eljárást megszüntette.  Koncz Ferenc, Szerencs város polgármestere 2014. június 19-ei önkormányzati ülésen - a Szerencsi Hírek Televízió által közvetített, tehát nagy nyilvánosság előtt - az alábbiakat közölte:  " A rendőrség megtalálta az elkövető személyét, akivel lett volna egy szembesítés, amit az elkövető nem vállalt. Engem legalábbis a rendőrségen így tájékoztattak."  Mivel az eljárás során Koncz Ferenc által közöltekről nekem nem volt tudomásom és nyomozás iratai között sem található erre történő nyilatkozat, ezért ezúton kérem Kapitány urat, mint a nyomozó hatóság vezetőjét, hogy az alábbi kérdésemre írásban szíveskedjen válaszolni.  A hatóságánál folytatott nyomozati cselekmények között szerepelt-e velem (Sárkány László) és Koncz Ferenc feljelentővel szembesítés, amit én nem vállaltam?"  A választ -amint megérkezik -  közre adom és az eljárás részleteiről is rövidesen beszámolok.  Sárkány László