7 TIPP MUNKÁBA FUTÁSHOZ

1. KERESS ÖSVÉNYEKET

 

A rendszeres kora reggeli terepen száguldás hihetetlen békével tölt el mielőtt beérsz az irodába. Persze nem mindenki munkahelyét veszik körül ösvények, de szinte mindenütt lehet találni egy parkot vagy egy csapást a fák között, ahol részed lehet egy kis természetben a munkahely felé.

2. KÉSZÍTSD ELŐ

Szánj arra pár percet, hogy este kikészítsd a ruhádat. Hogy elkerülhesd a mindennapi ruhaszállítás nyűgét, vigyél be hétfőn több öltözetnyi ruhát. Mindig legyen nálad egy extra kabát és munkahelyi cipő, hogy csökkenthetsd a naponta hurcolt dolgok mennyiségét.

3. TERVEZD KREATÍVAN

Ha nem akarsz minden nap kétszer futni, számba kell venned a hazajutási lehetőségeket. Elérhető busz, vonat vagy telekocsi? Vagy felváltva ingázz – kocsival vagy biciklivel be és futva haza egyik nap, fordítva a másik nap.

4. NE FELEJTSD EL A FEHÉRNEMŰT

Könnyen elmarad a váltás fehérnemű és zokni. Tarts egy szettet a munkában szükség esetére.

5. VIGYÉL FEJLÁMPÁT

Ne botladozz a gyökerekben a sötétben. A fejlámpa segít, hogy sötétben is talpon tudj maradni.

6. TERVEZD MEG A TISZTÁLKODÁSI STRATÉGIÁDAT

Ha az irodában nincs zuhanyzó, akadnak más lehetőségek is a tisztálkodásra. Keress egy közeli edzőtermet, irodát vagy uszodát. Vagy egyszerűen készíts be az irodába néhány nedves törlőkendöt.

7. VEGYÉL EGY (-KÉT) JÓ TÁSKÁT

Ha van otthon több különböző méretű és típusú zsákod, övtáskád, kényelmesebben ki tudod választani az aznapra optimális opciót. Az elmúlt öt évben a futózsákok piaca robbanásszerű növekedésen esett át, szóval vásárlásra fel, keress magadnak egy olyat, ami passzol a testedhez és az igényeidhez.