A miskolci Andrássy úti stadionban 2014. május

13-án 19 órai kezdettel rendezik a DVTK – Videoton FC Ligakupa döntő labdarúgó mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja.

A mérkőzést a Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság fokozott biztonsági kockázatú mérkőzéssé minősítette. A Miskolci Rendőrkapitányság vezetője a mérkőzés napjára a közrend, közbiztonság fenntartása érdekében Miskolc vonzáskörzetében fokozott ellenőrzést rendelt el.
A Miskolci Rendőrkapitányság ezúton tájékoztatja a szurkolókat, hogy a ligakupát megnyerő csapat ünneplésére csak a szektorban, a nézők részére megnyitott területen lesz lehetőség. A rendőrség kéri, hogy a drukkerek ezt betartva, kulturáltan ünnepeljék csapatuk győzelmét, tiszteletben tartva a létesítmény nézőktől, vagy a nézők meghatározott csoportjától elzárt részét, hiszen amennyiben az elzárt területre jogosulatlanul belépnek, vagy ott tartózkodnak, azzal bűncselekményt követnek el, amely rendőri intézkedést von maga után.