Eltűnt egy fiú Ongáról. Búvárok keresik

Titokzatos körülmények között

eltűnt vasárnap hajnalban a 17 éves Lencsés Bence, aki egy baráti társaságtól indult haza az ongai tavaktól – azóta nem látták. Keresésébe már búvárok is bekapcsolódtak, több tucat ember fésülte át a környéket – eredménytelenül.

Bence egy baráti társasággal ment ki a tavakhoz szórakozni szombat este, és vasárnap hajnalban két óra körül indult haza, Ongára. Családjának reggel feltűnt, hogy nem aludt otthon – nem szokott ilyet csinálni – hívták telefonon, de ki volt kapcsolva a mobilja.

Barátai elmondták, hogy velük volt, de két óra körül hazaindult. Mivel Bence továbbra sem jelentkezett, a család vasárnap délután értesítette a rendőrséget. Több tucat helybeli fésülte át a környéket, hétfőn a Spider mentőcsoport búvárai is bekapcsolódtak a keresésbe – eredménytelenül.

Lencsés Bence mintegy 180 cm magas, vékony fiatalember, eltűnésekor sötét kabátot, fekete sportcipőt, barna nadrágot viselt. Kérik, hogy aki információval rendelkezik a hollétéről, vagy látta azóta, jelezze ezt a 30/334-2191-es telefonszámon. minap.hu