A mai napon Soós Attila, a miskolci Fidesz

-KDNP frakció szóvivője reagált az MSZP sajtótájékoztatóján elhangzottakra. A szóvivő elmondta, hogy Miskolcon ma azért létezik gettó ügy, mert a szocialisták tönkretették és gettósították a várost. Mindenki tudja Miskolcon, hogy a szocialisták vezetése idején tömegeket költöztettek be állami támogatással önkormányzati ingatlanokba. Ezeket az embereket aztán egy életen át tartó segélyre, munkanélküliségre ítéltek, és ráadásul még éveken át közpénzekből fizették az antiszociális elemek és bűnözők lakhatását is.
A képviselő később azzal folytatta, hogy a nyomortelepek iszonyatos és egyre növekvő anyagi, közbiztonsági és szociális terhet tesznek a miskolciakra. A szocialisták ma is gettót, a Fidesz viszont rendet akar, mert ez a város többet érdemel. A városvezetés eltökélt abban, hogy a nyomortelepeket felszámolja, a rendet helyreállítsa!
Soós Attila a sajtótájékoztatót azzal zárta, hogy a városfejlesztési intézkedések mellett átfogó, közbiztonsági intézkedésekről is döntöttek, mert Miskolc fejlődni akar, rendet akar és nem kívánja fizetni azoknak a számláit, akik tönkreteszik és kihasználják a várost, a többi tisztességesen dolgozó miskolci embert.