A gálaműsorral még nem is volt gond, de

amikor elkezdődtek a mérkőzések nagyon kínossá

kezdett válni a program.

 

A gálaműsorral még nem is volt gond, de amikor elkezdődtek a mérkőzések nagyon kínossá kezdett válni a program.

Kép: az esemény Facebook oldala

„Ma ismét közelebb kerültünk egy stadionnal a világ élvonalához” – mondta Orbán Viktor az ünnepség előtt. Valószínűleg nem gondolt arra, mi lesz a Megasztárosok és Lou Bega „egyslágeres világsztár” előadása után.

A műsor egyébként színvonalas volt, jók voltak az táncosok, látványos pirotechnika és tökéletes hangzás volt a stadionban. A fellépők Király Viktor (aki állítólag vállon akarta behozatni magát XD), Keresztes Ildikó, Radics Gigi és Miklósa Erika volt, közreműködtek a Kodály Filharmonikusok és a debreceni Valcer táncstúdió.

A színes program végeztével a Lokié volt a pálya, a DVSC piros és fehér mezben lépett pályára maga ellen. A 2×10 perces találkozó cseppet sem volt mondható szórakoztatónak, még a 8 gól ellenére sem. Itt kezdtek el kiszivárogni a nézők a lelátókról. A második egy DVSC All Star – Magyar Válogatott All Star mérkőzés volt, ahol öröm volt nézni a hatalmas sörhassal futni éppenhogy tudó játékosokat. Valahogy sikerült egy 5:5-ös döntetlent játszaniuk 2×15 perc alatt.
A második félidőre már annyira kiürült a stadion, hogy tisztán ki lehetett olvasni a székekből kirakott feliratokat. A kommentátor ugyan próbálta marasztalni a nézőket, de nem nagyon volt kedve senkinek kivárni a finálét.