Mit mondott vasárnap délben Demeter Ervin, aki nagyon nyomta Csöbört?

 A választás tétje az, hogy  a munkahelyteremtés folytatódhat-e kormányzati támogatással és segítséggel.

demeter_ervin_140406_fkcs.jpg„Az elmúlt négy évben ez történt, reméljük, hogy ez így megy a továbbiakban is” – zárta a polgármester.   – Örvendetesen nagy választói aktivitást tapasztalok a megyében – ezt már Demeter Ervin megyei kormánymegbízott mondta.

– A választókat érdekli és fontosnak is tartják a választást, sokan a szomszédokat is mozgósítják, hogy menjenek el szavazni. Úgy látom, központi kérdés a választás.A kormánymegbízott kiemelte, „a megye szempontjából óriási jelentősége van a mostani választásnak”. Tétje az, hogy „tudjuk-e folytatni azt a munkát, ami a megye felzárkózását, fejlesztését szolgálja”, melynek egyik fontos eszköze a munkahelyteremtés.„Az elmúlt négy évben ez történt, reméljük, hogy ez így megy a továbbiakban is” – zárta a polgármester. – Örvendetesen nagy választói aktivitást tapasztalok a megyében – ezt már Demeter Ervin megyei kormánymegbízott mondta.

– A választókat érdekli és fontosnak is tartják a választást, sokan a szomszédokat is mozgósítják, hogy menjenek el szavazni. Úgy látom, központi kérdés a választás.A kormánymegbízott kiemelte, „a megye szempontjából óriási jelentősége van a mostani választásnak”. Tétje az, hogy „tudjuk-e folytatni azt a munkát, ami a megye felzárkózását, fejlesztését szolgálja”, melynek egyik fontos eszköze a munkahelyteremtés. minap.hu