Hamarosan negyedszer szabadul a

börtönből Cz. Tamás, alias Segal (39), aki ugyanazért a bűnért – drogcsempészésért – több fegyintézet vendégszeretetét élvezte már az elmúlt években. Információink szerint könyvírást fontolgat, márpedig ha mindent őszintén kiír magából, több híresség is bajba kerülhet.

 

A VV3 tetkós vagánya, Segal tíz éve vett részt a RTL Klub valóságshow-jában. Már a villában is betéve tudta a büntető törvénykönyvet, ennek ellenére nem sokkal a tévés szereplése után kábítószer-csempészésért hét évre lecsukták. Nos, Segal letöltötte büntetését, s a hónap utolsó vasárnapján, 30-án szabadul Márianosztráról, ahol raktáros, és persze már gyúr a szabad életre. Közösségi oldalán – ahol még lakhelyeként jelöli Márianosztrát – már jó ideje folyik a visszaszámlálás, barátokkal, családtagokkal készült közös fényképei bizonyítják, hogy Segal nem veszítette el szeretteit.

Segal a ValóVilág harmadik szériájában tűnt fel/ Fotó: Szabó Miklós

Azonban az kérdés, hogy kik fordulnak majd el tőle, ha valóban megírja könyvben balhéktól egyáltalán nem mentes életét. Mint ismert, 2006-os letartóztatásakor a drogcsempészésért elítélt miskolci vagány a rendőröknél alaposan bemártotta Stohl Andrást, akit vallomása alapján be is idéztek kihallgatásra. A színész tanúként kapott meghívót, majd a kapitányságon közölték vele, hogy időközben gyanúsított le belőle. Stohl nem tagadta a vádakat, és vállalta az elterelést. A magyar sztárvilág most retteghet: kiknek a bűnös szenvedélyéről tudhat még Segal, s vajon megírja-e azokat a készülő könyvében? Egy biztos: egy hét múlva szabadon távozhat a börtönből. blikk.hu