A DVTK Tanácsadó Testület elnöki tisztét és

ezzel a testület vezetését Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara elnöke vállalta magára, az alelnöki pozíciókat pedig Tóth László az Unió Coop Zrt. vezérigazgatója és Sándor Attila a Miskolc Autó Kft. ügyvezetője tölti be.
„Örömmel vállaltam el a feladatot, hiszen a DVTK rendkívül fontos szerepet tölt be az egész megye életében, és természetesen nekem személy szerint is nagyon sokat jelent. A DVTK Tanácsadó Testület minden tagjával együtt azért fogunk munkálkodni, hogy a klub tovább erősödhessen, és létrejöjjön egy olyan egyedülálló régiós összefogás, amelyik a DVTK eredményességét az eddigieknél is magasabb szintre emelheti” – mondta Bihall Tamás, a DVTK Tanácsadó Testület elnöke.
„A DVTK tulajdonosainak eltökélt szándéka, hogy a DVTK az egész ország egyik meghatározó, több sportágat is működtető klubja legyen, amelynek a régióban is egyértelmű vezető szerepet kell betölteni. Ehhez széles körű gazdasági és társadalmi összefogásra van szükség, amely megteremtéséhez elengedhetetlen azon személyek bevonása, akik tudnak és akarnak is tenni komoly céljaink eléréséért. Ennek a megyei és régiós összefogásnak az egyik fő mozgatórugója lesz a DVTK Tanácsadó Testület, amelynek munkájára és tanácsaira én is nagymértékben fogok támaszkodni” – nyilatkozta Szabó Tamás a DVTK ügyvezetője.
Forrás: dvtk.eu