Reagálás a TASZ miskolci önkormányzatot érintő

közleményére.

A TASZ alaposan árnyékra vetődött akkor, amikor közleményben támadja a miskolci városvezetést, mondván, az önkormányzat hatósági ellenőrzésekkel sérti a gettók lakóinak alapvető emberi jogait, sőt el akarja őket üldözni Miskolcról.

A TASZ azt a városvezetést támadja, amely százmilliókat költ a cigányság ún. felzárkóztatására, amely maga is lakcímkártyák kiadásával járult hozzá az antiszociális elemek beköltözéséhez, amely bőkezűen és érdemtelenül osztogatja a segélyeket, amelynek rendészeti szerve tavaly közel négyezer személyt vont ellenőrzés alá, de csak egy esetben tett feljelentést. Mindez jól mutatja, hogy a miskolci Fidesz nem sérti, hanem védelmezi a renitensek „szabadságjogait”.

Ennek is köszönhető, hogy városunkban egyetlen év alatt 40 százalékkal nőtt a bűnözés, 80 százalékkal emelkedett a gyermekkorú bűnelkövetők száma, komplett városrészeket borít el az illegális szemét és a szennylé, és ezáltal állandó a fertőzésveszély.

Megnyugtatom a TASZ-t, hogy amíg a Fidesz és az MSZP vezeti Miskolcot, ezek az állapotok továbbra is fennmaradnak. Ugyanakkor már most tájékoztatom őket: amennyiben a Jobbik veszi át Miskolc vezetését, városunkban igazi esélyegyenlőség lesz, vagyis a törvények mindenkire – a gettók lakóira is – vonatkozni fognak, emberi jogai pedig csak azoknak lesznek, akik képesek ember módjára viselkedni. A többieknek – köztük a bűnözőket bujtogató jogvétőknek – semmi keresnivalójuk nem lesz Miskolcon!