Böjte CsabaNézem a televíziót, Kijev

, egy fantasztikus film, mely felülmúl minden képzeletet… Kemény rendőrök, hihetetlen felszerelésben vadásznak éles lőszerrel, emberekre és a világ élő egyenesben nézi!! Mit gondolnak ezek a állig felszerelt emberek…. néhány zombit lelövök és aztán haza megyek a családomhoz, elviszem a gyerekemet sízni Szociba?

Hihetetlen felelősségük van a társadalom vezetőinek, elöljáróinak a vállán, de rajtunk egyszerű embereken is, ha nem állunk tudatosan a lelkiismeretes politikai erők mögé!! Ha a politika nem tudja megfékezni a kapzsi, hatalomra vágyó bűnös tagjait, akkor sajnos az utca népe a maga eszközeivel fog „rendet teremteni”!

Krisztus nemcsak imádkozott a mennyek országában értünk, hanem megtestesült, közénk jött, meghirdette a szeretet parancsát mind egyetlen választ az emberi társadalom kérdéseire! Életével, feltámadásával bizonyította, hogy a szeretet ereje képes egy új, emberhez méltó világot teremteni!! Járható a krisztusi testvéri szeretet útja, induljunk el nagy – nagy alázattal rajta!!

Szeretettel, Csaba t.