Hamarosan véget ér a Digitális

Közösség Program járási roadshow-ja – a pályázatokat azonban természetesen február 27-éig be lehet nyújtani. Közben folyamatosan dolgozzák fel a Miskolcról beérkezett adatlapokat a Programirodában, értesítés március közepéig várható.

A Digitális Közösség Program járási pályázata iránt nagy az érdeklődés, népszerű és sikeres a járási roadshow is – azaz a Programiroda napi kitelepülése az egyes városokba, községekbe.

– A terveknek megfelelően február 20-áig a Miskolci járás mind a 38 településére eljutnak munkatársaink, ahol az érdeklődők hozzájuthatnak a pályázati adatlapokhoz, segítséget kaphatnak a kitöltésében és első kézből juthatnak információhoz a programról. Örömmel mondhatom, hogy mindenhol, a legkisebb faluban is érdeklődtek a lehetőség után, ennek intenzitása azonban természetesen függ a lélekszámtól is – összegzett Bakonyi Zoltán, a miskolci Programiroda vezetője.

Az IfiHázban működő Programirodát most elsősorban azért keresik fel az ügyfelek, hogy leadják pályázatukat. De természetesen ki is adnak pályázati csomagot, egészen az utolsó napig.
– A kész pályázatokat továbbra is fel lehet adni postán, de azt javasoljuk, hogy aki teheti, hozza be az irodába, mert kollégáink átnézik, ellenőrzik a befogadás előtt – hangsúlyozta Bakonyi Zoltán.

Az online beadási határidő február 27., éjfél, az iroda aznap este 6 óráig tart nyitva, illetve postán is be lehet nyújtani a pályázati anyagot.

Közben folyamatosan dolgozzák fel a miskolci pályázatokat, már megkezdődött a hiánypótlás is.
– Arra kérünk mindenkit, hogy ha valaki most szeretne pótolni egy-egy dokumentumot, várja meg, amíg megkeressük. Kollégáink ugyanis mindenkit felhívnak telefon, ha szükség van hiánypótlásra, és akkor meg tudják beszélni, pontosan mi a teendő – mondta a Programiroda vezetője, akitől azt is megtudtuk, a laptoppályázat miskolci résztvevőit március közepéig értesítik az eredményről. minap.hu