A mentőszolgálat munkatársai kerültek

bajba a napokban Jászakarajenőn. Bár tettlegességre nem került sor, a mentősök kénytelenek voltak menekülni a rokonok elől.
Saját háza udvarán lett rosszul egy karajenői férfi, családja már csak azt vette észre, hogy mozdulatlanul ül az autójában.
– Azt beszélik a településen, hogy már akkor sem élt a középkorú férfi, amikor kihívták hozzá a mentőt – mondta Gyurika András, a helyi polgárőrség vezetője. – Így a mentősök ugyan megpróbálták újraéleszteni, de a beavatkozás sikertelen maradt. Az elhunyt családja összesereglett, és annyira felháborodott a történteken, hogy megfenyegették a mentősöket, akik járművükbe menekültek.
Tettlegesség ugyan nem történt, de úgy tudjuk, támadólag léptek fel velük szemben. A távozó mentőautót több gépkocsi is követte, őket végül a rendőrök küldték el.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatán Beluzsárné Belicza Andrea sajtószóvivő elmondta, az abonyi rendőrőrs munkatársai vonultak a helyszínre. A bejelentés szerint egy ellátott hozzátartozója és a mentőszolgálat egyik munkatársa keveredett szóváltásba, de „bűncselekmény nem történt, feljelentést nem tettek az ügyben, intézkedésre nem került sor”.