Az MSZP-frakció feljelenti dr. Nánási-Kocsis

 Norbert fideszes képviselőt, mert – úgy vélik -, hogy megfenyegette és testi kényszert próbált alkalmazni egyik aktivistájukkal szemben, aki rögzítette az MSZP reggeli tiltakozását. Erről tartott sajtótájékoztatót délben, a közgyűlési ülés szünetében Földesi Norbert frakcióvezető és Varga Gergő DK-s képviselő. Elmondták: nem gondolták volna, hogy idáig süllyed a kampány.
Mint ismert: a szocialista frakció táblákkal vonult ki reggel a polgármester úr elé, miközben a városvezető napirend előtti felszólalását tartotta volna. A szocialisták szerint – mivel a képviselőknek sincs joga erre – a polgármesternek sincs lehetősége ilyen beszédre. A táblákon töbek között az állt: Kriza hazudott, mert sehol sincs a 33 befektető. Kriza hazudott, mert a helyi adók emelkedtek, Kriza hazudott, mert Tapolcán nem strand épül.
Nagy-Korsa Judit, az Összefogás képviselő-jelöltje is részt vett a sajtótájékoztatón, és lemondásra szólította fel dr. Nánási-Kocsis Norbertet és dr. Kriza Ákos polgármestert. boon.hu