Az országban és Miskolcon is

kormányváltó hangulat van – hangzott el azon a keddi sajtótájékoztatón, amelyet Bajnai Gordon, az Együtt-PM Szövetség vezetője, Nagy-Korsa Judit, az Összefogás egyéni országgyűlési képviselőjelöltje és a másik jelölt, dr. Varga László (jelenleg is országgyűlési képviselő) tartottak Miskolcon.

 

 

Dr. Varga László azokat a miskolci problémákat sorolta fel, amelyekkel lakossági fórumokon, kiállásokon találkoznak: „A városvezetés nem folytat párbeszédet a miskolciakkal. A közbiztonság nincs rendben, a létbiztonság is megrendült. A városban nincs fejlődés, megálltak a beruházások. Miskolc fideszes országgyűlési képviselői képtelenek lobbizni a város érdekében.”
Nagy-Korsa Judit legfontosabb feladatnak a munkahelyteremtést tartja, amihez – mint fogalmazott – erős oktatásra lenne szükség. Beszélt arról is, hogy régóta húzódik az úgynevezett infopark projekt. „A Miskolci Egyetemen meg kellene erősíteni az informatikus képzést, a szakemberek pedig ebben a parkban dolgozhatnának. Ez egy 3,5 milliárd forintos beruházás” – mondta. boon.hu