Mengyi, Zsiga. Kegyvesztettek a Fideszben   http://varanus.blog.hu/

Kidobta nyilvánosság elé választási

 listáját a kormánypárt is. A lista eleje maga a dögunalom, Orbán-Semjén-Kövér meg a satöbbi, érdekesebb azt megnézni kik szorultak hátrébb az egyéni megmérettetés nélkül (vagy az ott szerzett eredmények ellenére) kapható tuti helyekről.

 

Aszongya a Kósa, hogy 40-45, pluszmínusz 5-10 hely az, ami reális lehet a listáról. No, akkor húzzunk egy vonalat az ötvenedik Bánki Eriknél, és nézzük meg ki van kb biztonságban felette, és ki majrézhat alatta.

Miniszterek, államtitkárok, Kubatov meg Szijjártó nagyjából kipipálva, de a fővárosi mindenható Pesti Imrének már csak az 53. , Gulyás Gergelynek az 55. hely jutott. Nem járt jobban a beszélőfej különítmény sem, Selmeczi – Hoppál – Zsigó sorrendben toporognak az 56-58 helyeken. Ezek szerint Zsigó a legrosszabbul teljesítő dumaláda, nem múltak el a zagyvaságai hagyott nyom nélkül.

Utánuk jön két meglepetés:

59: Németh RezsiSzilárd,

60: Papcsák Pártökle Ferenc

Ezek a helyek már mélyen bent vannak az „egyénit nyersz vagy húzol a picsába”zónában. Németh Szilárd rezsibiztos sem teljesített annyival jobban, hogy beférjen a tutiba, Papcsák meg….szent tehénség ide, Pesti Imre pártfogása oda, megkapta a „megeszed amit megfőztél Ferikém, jó étvágyat” üzenetet a pártközpontból.

L. Simon László volt kultúratitkár a 63. , Révész Máriusz a 68. helyen tanyázik. A dokumentált választási csaló Csizi Péter csak a 86., a BNPI mutyista Mengyi Roland a 96., de még ezek is előkelő helyek a ciprusi offshore lovag Seszták Miklós 108. helyéhez képest. Bár, ha azt vesszük, hogy a kartelleztem, oszt’? dinnyekirály Simonka is csak a 103., akkor nem szólhat egy szót sem. A százhúszból is kicsúszott a gyereke diploma ügyébe keveredő Lasztovicza Jenő és az ülésterem kőbunkója, Tasó László. Azt, hogy a szatmári fenegyerek, a buszreklámos, józan életű Tilki Attila a százharmincba se fért bele csak azért nem kommentálom, mert annyira kell röhögni, hogy minden harmadikra találtam el megfee billentyűzeten.

De lássuk kik lettek abszolút kegyvesztettek:

Először is Illés Zoltán, akinek nyelve bár közvetlen viszont ápolt Fénylő Csillagunk seggével, mégis kényelmetlennek bizonyult. Aztán meg ott van a partvonalon túl a pálffypista is, mert a muslicairtást elfelejtették a házőrség feladatai közé rendszeresíteni. A vakkomnoros Balogh kiebrudalása alapértelmezés, ahogy az esztergomi vagány Meggyes miatt is eleget szívtak már, és Zsiga 47 ezer Marcinak muszáj lenne az önkormányzati helytállni, ha az állam csecsén lógva aszfaltoztatna legközelebb is.

No, így vannak ők, kik a győzelemre készülve lassan a lapostévé károsultakat is megmentik a nagy ügybuzgalomban. Csökken a rezsi, ezzel egyenes arányosan egyes párttagoknál a megkopott megbecsülésecske. Ki jobban, ki rosszabbul teljesítette amit elvárt tőle A Párt, áprilisban meg jönnek a választók és eldöntik, ki dinnyekartellezhet, földmutyizhat és offsórozhat tovább, mert megérdemli.