Amint arról az Állatportál beszámolt, brutális módon,

 közvetlen közelről lőttek agyon egy 3,5 éves Beagle kutyust a Győrhöz közeli Darnózseli Fő utcáján fényes nappal. Az állatot gazdái rögtön állatorvoshoz vitték, de sajnos már nem tudtak rajta segíteni.

Az állatorvos elmondta, hogy a röntgen felvétel készítésénél jól látható volt a lövedék, amely áthatolt a teljes mellkason és az ellenoldali végtag izomzatában állt meg. A lövéstől sérültek a tüdőszövetek, a mellkasi üregbe beáramló nagy mennyiségű vér fokozatosan megfojtotta a kutyát, ettől hosszan szenvedett, majd kínok között megfulladt.

A kutya gazdáit nem a bosszúvágy hajtja, hisz mint elmondták kedvencüket már semmi sem hozhatja vissza, de jó lenne, ha mások okulnának belőle. A rendőrség vizsgálatot indított.

Tucatnyi ember szerint a faluban név szerint tudják, hogy ki lőhetett, így gyanúsított is van, tanú is van, de a rendőrség kezében nincs meg a puska. Pedig erre nagy szükségük lenne, hisz a gyilkos golyót kivették a halott kutyából. Az pedig, hogy valaki a feltételezett elkövetőt aznap, az eset előtt közvetlenül látta ugyanott lövöldözni, még kevés, mivel a kutya lelövésének pillanatában nem volt közvetlen szemtanú. Volt házkutatás is, de a fegyver nem lett meg. Ez utóbbi nem meglepő, mert  illegálisan tartott lőfegyverről lehet szó.