Hányni tilos! Fedélre szarni

tilos! Szalámiszerűen vastag péniszűeknek a levegőbe pisálni tilos! Minek kimenni a hidegbe, ha már a vécékben ilyen bomba lesz a buli?

 

Döbbenten figyeli a világ az orosz téli olipia vécéit. A mulatság az elválasztó falak nélkül, egy légtérbe helyezett vécécsészékkel indult, most pedig valaki kitwittelte a vécék tiltó-figyelmeztető piktogramjait. 

Klasszikus pózban kakálni szabad, eddig oké. A második ábra tanúsága szerint a porlasztófaszúakkal szemben sajnos keményen diszkriminálnak a muszkák. Aztán kiderül, hogy hányni sem szabad, sőt még a fedélre csinálni is tilos. Az pedig összeeurópai akcióért kiált, hogy a világ egyik legnagyobb pecás hagyománnyal bíró országában tilos lesz kulára spiccbotozni a vécén.

Vagyis csak én voltam az, aki az utolsó előtti ábrát a horgászat tiltásaként érzékeltem. Dr Orosz kolléga, aki elvégezte az orvosi egyetemet, például ugyanezt a grafikát úgy értelmezte, hogy a jelentése „stifolder vatagságú húsfasszal ne hugyozz felfelé hegyesszögben”  Teljes cikk itt.