<

 

 

„November 18-án reggel 06:45-kor eltűnt

 Debrecenben, a Csapó utcáról Sz.Szabolcs”– szerepelt a Facebookon terjedő hírben. A férfit kétségbeesetten keresték családtagjai. Másnap épségben hazatért. A Cívishírnek akkor Sz.Szabolcs azt nyilatkozta, hiteltartozásai miatt lett elege, ezért kóborolt el a környező erdőkbe.

 

„A kollégákban, diákokban, szülőkben soha nem is kellett csalódnom, és minden adott volt, hogy valóban hosszú távon létezzünk egy jól működő szimbiózisban. Erre alapozva én magam is éltem – az azóta hibás lépésnek bizonyult  – hitelfelvételi lehetőséggel, ami még a kezdeti válság környékén sem okozott különösebb problémát”. Azt mondta akkor eltűnésének okáról: „kivonult a világból”: „Általam jól ismert erdőspusztai erdőket, tavakat, mezőket, gyermekkorom helyszíneit jártam végig, és amikor letisztultak bennem a további lépések, hazajöttem, számomra teljesen magától értetődő módon.”

Hétfő este nem bírta tovább – a Debrecen és Nagycsere között a Nyírábrány irányába közlekedő személyvonat elé ugrott. A 42 éves Sz. Szabolcs, a debreceni Tóth Árpád Gimnázium egykori iskolaigazgatója három gyereket hagyott maga után. A Dehir értesüléseit megerősítették.

 

Forrás: MTI, index.hu, dehir.hu- See more at: http://www.magyarhirlap.hu/ongyilkos-lett-a-debreceni-gimnazium-volt-igazgatoja#sthash.vZhV8PbZ.dpuf