A legnagyobb változás az ATV Híradóban

 lesz, ahol az esti kiadások tíz perccel korábbra kerülnek, így hosszabb műsorokat láthatnak a nézők. A bővített műsoridő miatt új riporterek csatlakoztak a Híradó szerkesztőségéhez, és önálló szerkesztőt kap az időjárás-jelentés is. A Híradó 17:45-kor kereskedelmi félórás, 18:45-kor 33 perces kiadással jelentkezik. Utóbbiban több lesz a belpolitika, valamint háttéranyagokat, élő kapcsolásokat és interjúkat is láthatnak a nézők.

 

 

A műsor új, látványos főcímet és friss arculatot kap. A műsorvezető hétköznap este Bányai Viktor és Simon András lesz, a 21:45-ös késő esti kiadást és a hétvégi híradókat Sárosdy Eszter és Jaksity Kata vezeti.
A esti híradók között hétfőtől péntekig új műsor jelentkezik 18 óra 15 perctől: a Hírvita, ahol a nap legizgalmasabb témáit két, eltérő értékrendet valló újságíró, elemző vitatja meg a Fórum műsorvezetőinek részvételével (a Fórum 17 óra után kezdődik, és a 17:45-ös híradóig tart).
19.25-től az Egyenes beszéd című műsort láthatják a nézők, Kálmán Olgával.

A 20:45-kor kezdődő hírháttér műsorok (Újságíróklub, Voks, Tét, Csatt) előtt ismét lesz No Comment, a Világhíradó késő esti kiadása pedig 22:05-kor, a 21:45-ös Híradó után kezdődik (utána: hétfőn Húzós, keddtől csütörtökig Friderikusz).

Vasárnap este Filmklasszikusok néven korszakos filmek közül válogat a csatorna, hamarosan olyan örökzöldeket lehet megnézni, mint a Híd a Kwai folyón, a Harmadik típusú találkozások, vagy az Arábiai Lawrence. A sorozatsáv februártól péntek este 22 óra 20 perckor kezdődik, itt lehet megnézni az Elnök emberei legfrissebb epizódjait is.

Hétvégén a megszokott helyen, de tíz perccel hamarabb kezdődik a HAVAS a pályán, a Szabad Szemmel és az ATV Newsroom.
Április 6-ára pedig az ATV egy nagyszabású, többstúdiós, sokhelyszínes választási műsorral készül, a műsorvezetők Kálmán Olga és Simon András lesznek. A stáb már hónapok óta, tapasztalt külföldi szakemberek bevonásával dolgozik az év leglátványosabb politikai műsorán.
atv.hu