A Jobbik pártelnökének előadását

követően mintegy harminc ellentüntető támadt rá öt miskolci és egy monori jobbikosra az egyik metrókijáratnál, miután hosszú percekig nácizták, fasisztázták őket.

 

vgfh

A szóbeli provokációra nem reagáló magyarokat az egymást is hergelő tüntetők ütötték, rúgták még akkor is, amikor a jobbikosok már a földre kerültek. A lincselésre készülő liberálisok elől végül egy étteremben és egy hotelben találtak menedéket honfitársaink a rendőrök kiérkezéséig. A támadás után az egyik miskolci hazafit sérülései miatt kórházba kellett szállítani – írja londoni olvasónk.

df

Mindez történt 2014-ben, egy európai unós állam fejlettnek mondott fővárosában, csak azért, mert magyar emberek el mertek menni egy liberálisoknak nem tetsző  magyar párt lakossági fórumára, hogy csendben meghallgassák azt a programot, amely a hazatérés esélyét jelentheti számukra. Hogy ezek után ki a szélsőséges, nem szorul magyarázatra.

„Bátor liberálisok, 30-an 6 ellen. Akkor most ki az erőszakos? Gondolom a kormány gyorsan kiad egy közleményt és elítéli a magyarok bántalmazását. A köztársasági elnök meg, meglátogatja a sérülteket és együttérzéséről biztosítja őket, mint ahogy teszi ezt, ha valakikre csúnyán néznek, vagy odakiáltanak egy mondatot. Vagy rosszul gondolom……….?” – reagált az eseménnyel kapcsolatban Facebook bejegyzésében Szilágy György, a Jobbik országgyűlési képviselője.   http://alfahir.hu/

alfahir.hu