Ha szombat, akkor dugás

Lovehoney.com kutatása szerint a világ párjai

 szombaton tudnak a leggyakrabban szexelni, ezen a szép napon a párok 44%-a lesz boldog. Ezt követi a vasárnap, 24%-kal, és annyira talán nem meglepő módon a péntek sincs lemaradva, 22%-kal. Úgy tűnik, a dolgos hétköznapok megölik a visszafoghatatlan vágyat.

 

De ennél van egy konkrétabb adat is! A szex ugyanis a szombaton belül sem mindig olyan jó ötlet: általában 16:33 környékén érdeklődünk a legjobban a másik iránt, viszont csak három órával később kerítünk sort az együttlétre. Hétköznapokon reggel is van esély, a válaszadók negyede vallotta be, hogy benne van egy reggeli dugásban, de mindössze az emberek 10 százaléka vállalja be, hogy össze is hozza még munka előtt. A kutatás legnagyobb tanulsága talán az, hogy meglepően kevesen viselkednek spontánul, ami magyarázatot is ad arra, hogy miért csak órákkal később lesz szex az első gondolatból.

 

Vannak viszont időszakok, amikor azért módosul a kicsit talán szomorú helyzet. Ha egy pár elmegy valahova, akkor az esetek 88 százalékában a nap végére befut egy dugás is, márpedig a válaszadók 62 százaléka rendszeresen beiktat egy ilyen napot a sűrű elfoglaltságai közé.

Évszakonként is változik ám, menyire kívánjuk a nemiséget: a legjobban természetesen nyáron szeretjük, utána télen, utána tavasszal, és annyira nem meglepő módon ősszel érezzük a legkevésbé a dolgot. Ezt persze fel lehet pörgetni, a válaszadók 22 százaléka vallotta be, hogy rendszeresen fogyaszt alkoholt szex előtt.