2013-07-28 15:12

 

FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLEelso_villamos_130702ml_05.jpg

Augusztus közepén érkezik

 Miskolcra, a második Skoda villamos. A szerelvény az elsőhöz hasonlóan tréleren érkezik a városba, és az MVK újból beengedi a telephelyre az érdeklődőket, hogy megnézzék amint a Skoda miskolci pályára áll.

 

Mint ismeretes, július elején, éjjel érkezett Miskolcra az új, 31 tagú Skoda villamosflotta első darabja, melyet Kriza Ákos, Miskolc polgármestere és Devecz Miklós az MVK Zrt vezérigazgatója valamint sok-sok miskolci – köztük MVK dolgozók közlekedésbarátok és egyszerű érdeklődők – körében fogadott az MVK telephelyén. A villamos a speciális trélerről már saját kerekén gurult le a miskolci sínekre.

Devecz Miklós, az MVK Zrt. vezérigazgatója elmondta, mivel hatalmas volt az érdeklődés a Skodáink iránt, és az első villamos érkezésénél sokan nem tudtak itt lenni, ezért lehetőséget biztosít a cég arra, hogy, hogy akik szeretnék látni, hogy a második villamos hogyan jön le saját lábán a trélerről, azok megtehessék.

Az érkezés időpontjáról természetesen a minap.hu időben beszámol majd, így az érdeklődők – ahogy július elején – most is „megleshetik”, fotózhatják, videózhatják majd a tréleren érkező villamos – akár már a város határában. minap.hu