ÚJ FLABéLOS Stúdió nyílt Miskolcon

A szingapúri OTO

Bodycare terméke, az OTO FLABéLOS mozgásterápiás, alakformáló készülék. Használata könnyű és kényelmes, nem kell hozzá akaraterő. Hogyan működik?

 

A FLABéLOS billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy utasítást ad az egyensúly fenntartásában résztvevő összes izomnak a korrigálásra. Ez jelentős izommunkát eredményez, IZÜLETEINKET ÉS A SZIVÜNKET NEM TERHELI. Csökken az úszógumi, vékonyodik a derék, beindul a fogyás, végül szép tónusos izomzatot lehet vele építeni. Szalonunkban az eszköz használata mezítláb történik. Higiéniás csomagot biztosítunk díjmentesen. Gyerekek 6 éves kortól használhatják. 150 kg testsúlyig bátran használható. Kiknek ajánljuk? fogyni vágyóknak anyukáknak, akik a szülés előtti alakjukat szeretnék visszanyerni ülő munkát végzőknek idősebb korosztálynak megelőzésre, rehabilitációra és kondíció javítására időhiányos életforma esetén.

Különböző betegségek kezelésére is alkalmas: csontritkulás cellulitis csökkentésére gerinckopás, meszesedés műtét utáni izomépítés gerincferdülés mozgáskoordinációs problémák ízületi problémák stroke után 3 hónappal, mert minden funkciót regenerál Inkontinencia problémák megszüntetésére Szalonunkban Jade köves masszázs ágy is igénybe vehető. A meleg Jade golyók végig gördülnek a gerinc mentén és a megfelelő helyen nyomást gyakorolnak a gerincoszlopra. Ezáltal javítja a vérkeringést az egész szervezetben.

Használható: a migrén fejgörcs allergia vércukorszint lumbágó Használata segíti: a véráramlást a méregtelenítést javítja az emésztést ciszták, miómák, belső gyulladások sclerozis multiplex, parkinson kór kezelését. Időpont egyeztetés: 20/599-2530 Cím: 3527, Miskolc Fonoda utca 3/c „Szinva Irodaház”1. Emelet