Ott tartunk, hogy ma már korábban

 elképzelhetetlen bűnesetek történnek Miskolcon – állapította meg csütörtöki facebookos bejegyzésében dr. Simon Gábor országgyűlési és önkormányzati képviselő.

 

A szocialista politikus Végjáték, avagy már disznót lopnak és kirakatot fosztogatnak Miskolcon! című írásában az elmúlt napok miskolci bűnügyi híreire reagált. Az egyik szerint három sétálóutcai üzlet kirakatát rongálták meg a karácsonyi ünnepek alatt. Az üzletek tulajdonosait többszázezer forintos kár érte, több helyen ugyanis az árukészletet is megdézsmálták.

A másik szintén karácsonyi hír: a minap.hu információi szerint december 26-án, a hajnali órákban elloptak kilenc mangalicasüldőt a Miskolci Agrokultúra Kft. begedvölgyi állattartó telepéről.

„Pedig milyen szépen indult. Itt, Borsodban jelentették be a Fidesz hatalmasságai, hogy két hét alatt rend lesz. Ma már mindenki tudja: az ígéret hazugság volt, sohasem történt annyi bűncselekmény, mint az elmúlt időszakban” – állapítja meg dr. Simon Gábor. Hozzátette: bár korábban űrkutatásról, nanotechnológiáról, kocsonyafesztiválról szóltak a hírek, most a bűncselekményekről, botrányokról. „Nem mehet ez így tovább, Miskolcnak irányt kell váltani” – jelentette ki.