Lap-zsemle. Itt válasz a bugyiba nyúlkáló Tüskére

A Fidesz bugyiba nyúlkáló egylövetűje aTüske után itt van a szocik válasza, az álomba ringató nevű Itthon Miskolcon. A lap bemutatja a baloldal helyi

 jelöltjeit.DSC03732_1600x900

 

 

 

 

Akkor lássuk, ki mit mond. Hát valszeg nem kell Xanax után kapkodni Nagy-Korsa Judit programbeszéde után a miskolci fideszeseknek. Takarékossági okokból ellenfele, Csöbör Katalin is használhatja majd… Új momentum, hogy  győzelem esetén Nagy-Korsa egy bizonyos InfoPark felépüléséről beszél Miskolcon, persze minden konkrétum nélkül. Mi mással zárulhat egy ilyen cikk, mint a valódi, emberközpontú demokáré emlegetésével. Itt is így történik.

Varga doktor Sebestyén kihívója. Varga szerint Krizáék luxusberuházásokra költenek (vajon mire gondolt, mert a városháza semmire nem költ, elég kimenni az utcára), ahelyett, hogy a városlakók biztonságára koncentrálnának. Varga a „szeressük egymást gyerekek” panellal zárja gondolatait, hogy miből lesz itt pénz az ötleteire, arra ő sem veszteget sok szót.

Kriza kihívója, Szájmon Simon leüti a magas labdát, hogy a városvezetés csak befejezi az általuk kezdett beruházásokat. Készpénznek veszi, hogy ő lesz Miskolc polgármestere 2014-ben, ahol lesz munkahely, színvonalas tömegközlekedés, és ahol utazás közben nem rabolják ki a pógárt, de ha mégis, akkor színvonalas kórházak öltik össze a delikvens fejét. Hogy mindezt miből, kérdésre egy mondat a válasz. Ha fejlődik a gazdaság.