Tragédiával végződött

 az a közlekedési baleset, ami Mezőkövesd és Szentistván között történt csütörtökön délután.

 

A helyszínen szerzett információink szerint egy Ford haladt Szentistván felé egyenes irányban, amikor neki balról egy keresztútnál az alsóbbrendű útról egy tehergépjármű fékezés nélkül a Ford oldalának hajtott. Ezután a teherszállító az árokig tolta a személyautót maga előtt, végül az árokban landolt teljesen maga alá gyűrve. Úgy tudjuk, a Fordban hárman utaztak, a teherautóban csak a sofőr közlekedett. A mezőkövesdi Tűzoltóság munkatársai a Ford egyik utasát és sofőrjét ki tudták szabadítani feszítővágók segítségével, de a másik utasra teljesen rálapult a felborult autó, ezért egy daru segítségét is kérték a tűzoltók, amivel megemelték a tehergépjárművet. Csak ezek után tudták kihúzni a teljesen összeroncsolódott négykerekűt. Ekkor derült ki, hogy a bennrekedt utas életét vesztette.

A két megsérült embert kórházba szállították a mentők, úgy tudjuk a sofőr súlyos, életveszélyes, az utasa pedig súlyos sérüléseket szenvedett.
Ezen útszakaszt a rendőrség a baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére teljesen lezárta. A baleset körülményeit a rendőrség műszaki igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja.

www.boon.hu