Az Ember, aki a Miskolci Közgyűlés Mikrofon Ki-Be Kapcsológombjának a Paganinije

Rögtön három fideszes újságot

 is az arcukba toltak szombat reggel a mit sem sejtő miskolciaknak. A Kulcsnál valami homok került a finom műszerek közé, mert csak két képpel szerepel benne a Megye Megmentője. Nem szeretnék hétfőn a szerkesztők helyében lenni.
A Miskolci Naplóban 1000 munkahelyet ígért Az Ember, Aki a Miskolci Közgyűlés Mikrofon Ki-Be Kapcsológombjának a Paganinije. (Négy képpel a lapban. A Megye Megmentője egyébként 37000 állást ígért.)
A miskolci Fidesz lapjának, a Miskolci Naplónak bulvárváltozata, a Tövis, azokkal a régi történetekkel operál, amelyek benne voltak az elhiresült 72 feljelentésben, de nem sültek. A lapszerkesztők érdeme, hogy a csontig rágott történetek közé sikerült becsempészni valami újat, olyat, ami mindig siker. A mi történik a miskolci politikusok hálószobájában tényleg mindenkit érdekel, és eddig sajnálatosan keveset tudtunk róla. Bréking. Sebestyén képviselő annyira be van kattanva a kohászatra, hogy ismét azt pengeti, hogy megpróbája a lehetetlent, azt, amit három évvel ezelőtt halálbiztosra ígért.

 

konzumidiota.blog