Akik ránk szabadították a fészekrakókat,

most a nagy nyilvánosság előtt aggódnak – így reagált közleményében a szocialisták sajtótájékoztatójára a Fidesz–KDNP miskolci képviselőcsoportja.

 

„Nem volt még olyan régen, hogy ne emlékeznénk rá mindannyian, akik ebben a városban élünk: a Káli Sándor és Simon Gábor vezette Miskolc lakótelepein, az odatelepített ‘fészekrakók’ miatt valósággal rettegtek az emberek. A Káli és Simon vezette önkormányzat és polgármesteri hivatal bűnös nemtörődömségének kulcsszerepe volt mindebben” – áll a Fidesz–KDNP frakció közleményében.

A miskolci MSZP-sek, akiknek tehát bűnös nemtörődömségük miatt az avasi és diósgyőri lépcsőházakban évekig rettegtek az emberek, most, 2013 adventjén úgy gondolták, ha jó nagy sületlenségeket mondanak Miskolc közbiztonságáról, esetleg rövid időre rájuk figyel majd valaki – fogalmaznak.

„Simon Gábor és Varga László adventi szavazatszerzési kísérletének ízléstelensége ettől független tény” – írják, majd kifejtik: Simon Gábornak és Varga Lászlónak inkább köszönetet kellene mondani a jelenlegi városvezetésnek, hogy 2013 őszén a jogi és pénzügyi feltételek megteremtése után elkezdődhetett a Fészekrakó-ügy miskolci felszámolása, elkezdődött az antiszociális elemek kiszorítása lakótelepeinkről.
A miskolci MSZP-sek megköszönhetnék azt is, hogy ma már nem a „fészekrakók” és a hozzájuk hasonló elemek ingyen segélyekkel való tömése a városi szociálpolitika alapja.

A Fidesz-KDNP bűnmegelőzési politikájának alapja az, hogy minél több miskolcinak kell munkát adni!
Mára majd háromezerrel csökkent Miskolcon a regisztrált munkanélküliek száma a Káli-Simon féle időszakhoz képest!

„Ilyen alapokra építkezve kezeljük mi a közrend, a közbiztonság megteremtését városunkban. Ilyen alapokra építkezve áldozunk mi ma, minden korábbinál több anyagi és szellemi erőforrást a biztonságos Miskolcért” – zárul a Fidesz -KDNP képviselőcsoport közleménye.