Tragédia, hogy a Jobbik ideológiai támaszának számító neonáci

 kuruc.info álhírportál óriásplakátja megjelenhetett Budapest egyik forgalmas csomópontján. 
Mindazonáltal köszönettel tartozunk Dezső András újságírónak, akinek cikke hatására a Hungaroplakát levetette az uszító weboldal hirdetését.
Az Európai Baloldal – Munkáspárt 2006 követeli a hatóságoktól és a kormánytól, hogy minden intézkedést tegyenek meg a hazug, fasiszta gyűlöletkampány megállítása érdekében, és az ilyen típusú bűncselekményeket elkövető, illetve azokra buzdító weboldalak elérhetőségét korlátozzák. 
Követeljük a felelős minisztériumoktól, hogy utasítsák a közintézmények, oktatási intézmények informatikus szakembereit, hogy helyi szinten blokkolják ezeket a weblapokat. 
Követeljük, hogy megoldást találjanak ezen oldalak magyarországi blokkolására, és az őket üzemeltető-finanszírozó csoportok felderítésére és felelősségre vonására. 
Az Európai Baloldal továbbra is fenntartja a meghirdetett nyomravezetői díjat azoknak, akik a hatóság által hitelesnek ítélt bizonyítékot szolgáltatnak a gyűlöletcsoportok pénzügyi támogatásával kapcsolatban.
A nácizmus nem vélemény, hanem bűncselekmény, ezért a szólásszabadságra vonatkozó jogok sem illetik meg, mint ahogy ezt az Emberi Jogok Európai Bíróságának precedens döntési is megerősítik.
Európai Baloldal – Munkáspárt 2006Sajtóirodahttp://munkaspart-2006.hu