Szabados Gábor újságíró, egykori városházi tudósító

 az önkormányzat segítségére sietett, s a városháza lakóinak stílusához kísértetiesen hasonlító stílusban született válaszokkal kielégítette Bazin Géza, illetve a többi érdeklődő kíváncsiságát (mind egy szálig megválaszolta a kérdéseket, sőt, még maradtak is válaszai, de azokhoz sajnos nem tett fel kérdéseket a képviselő).1. Kik mentek el Floridába a miskolci városi cégek és az önkormányzat vezetői, dolgozói közül?

 

 

Floridába a miskolci városi cégek és az önkormányzat vezetői, dolgozói közül azok mentek, akik. Vagyis eggyel kevesebben, mert egyikükről az utolsó pillanatban kiderült, hogy kókuszpálmafa-allergiája van, így ő itthon maradt, de kárpótlásul befizettek nek egy kéthetes, hazai wellness-üdülést. Bár nem hangzott el, de azt már előre a leghatározottabban visszautasítjuk, hogy dr. Kovács László képviselőnk is elutazott volna Floridába. Már csak azért sem volt ott, mert az ő szakterülete nem az energia, hanem a sírkőállítás.

2. Tényleg elment Floridába erre a konferenciára Pálffy Kinga is?

Pálffy Kinga személyiségi jogainak védelmében az önkormányzat pert fontolgat Bazin Géza és az összes miskolci szocialista ellen. És Florida állam jogainak védelmében egy másik, nemzetközi pert indít az önkormányzat. Amúgy nem konferencia volt az, hanem egy kiállítás, szakmai programokkal. De már így is többet mondtunk, mint amennyi a bukott baloldalra tartozik. (Harmadik per.)

3. A miskolci városi cégek és az önkormányzat vezetői, dolgozói tényleg szabadságukat töltötték Floridában az energetikai konferencián, saját költségen? Ha igen, mutassák be a nyilvánosságnak az út költségeiről szóló számláikat, foglalási dokumentumokat!

Az előbb már mondtuk, hogy nem konferencia volt. Nem számlákat, nem dokumentumokat, hanem inkább valami mást mutatnánk be, ha jólneveltségünk ebben nem akadályozna meg. Majd akkor kérdezzék a balliberálisok a szabadságuk felől a mieinket, ha mi kérdezzük őket szabadulásuk után: No, milyen volt odabent?

4. Valós-e az az állítás, hogy az önkormányzati finanszírozású média azért nem számolt be eddig erről az ügyről, mert azt a fideszes városházán letiltották?

Nevetséges a kérdésben megfogalmazott állítás. Nem kell letiltani az önkormányzati finanszírozású médiát semmiről. Pontosan tudják, hogy mit szabad és mit nem. Szép is lenne!…

5. Tudott-e az utazásról és adott-e rá engedélyt Kriza Ákos polgármester?

Kriza Ákos Polgármester Úr (és nem „polgármester”) arról tud, amiről akar. És arra ad engedélyt, amire akar. Bazin Gézának és megbízóinak, a liberálbolsiknak például nem adott engedélyt kérdezni. eszakonline.hu