A Miskolci Jegesmedvék elnöksége

ezúton intéz felhívást a nagy jégkorongos család minden tagjához: szülőkhöz, nagyszülőkhöz, szurkolókhoz, támogatókhoz, játékosokhoz, szimpatizánsokhoz, hogy közös büszkeségünk finanszírozásához segítséget kérjen.

 

Mint az talán sokak által ismeretes

 

a MISKOLCI JEGESMEDVÉK a 2013/2014-es szezonban 243 millió Ft TAO támogatás igénybevételére jogosult. Ez egy elnyert lehetőség, de a pénzt, azt cégektől kell összegyűjteni. Az elnyert támogatás kizárólag a miskolci jégkorongsport fejlesztési érdekeit szolgálja, ebből költünk szerelésre, edzői bérekre, utazásra, tornák szervezésére, jelentős részben az itt jégkorongozó fiatalok fejlesztése és versenyeztetése érdekében.

 

Mindenki, akinek látókörében van olyan cég, amelyik társasági adót fizet és nincs adótartozása, (ez a két egyszerű feltétel fennállása szükséges) és tud hozzá megfelelő kapcsolatot, segíteni tud minket közös céljaink elérésében. Ebben az ügyben csak magunkra számíthatunk, senki másnak nem olyan fontos a miskolci jégkorong, mint nekünk. Ez a közvetlenül érintett és megszólított közösség, 800-1000 fő képes arra, hogy ezt a pénzt összeszedje. Mivel a cégek számára ez semmilyen plusz terhet, felelősséget, kötelezettséget nem jelent, sőt adómegtakarítást eredményez, nagyjából 1 millió forintonként 25000 forintot, igazából csak a személyes kapcsolatokon, meggyőzésen múlik, hogy adójuk egy részét ne egy láthatatlan kalapba, hanem egy jól látható, személyes érintettséget is magában hordozó célra, a miskolci jégkorongra fordítsák.

Amit kérünk cégnevek, kontakttal és a potenciális társasági adó nagyságával (a támogatás a fizetendő adó max. 70%-a lehet). Amit kínálunk, kapcsolatfelvétel után a teljes körű ügyintézés bonyolítása. Kérjük, hogy mindenki mozgósítsa kapcsolatait, most van itt az idő, a december 20.-án esedékes adóalap feltöltés előtt. A kontaktokat az alábbi e-mail címre várjuk: jegcsarnok@miskolcivsz.hu. Hajrá Macik! Előre is köszönjük!

Az elért eredményekről honlapunkon folyamatosan beszámolunk.

A TAO tájékoztató ITT található.