Egy ideje tudtuk, hogy

Cigánddal sorsoltak össze a Magyar Kupa következő fordulójába, és még régebben, hogy a női kosárcsapatunk Kassán játszik. Ez a két meccs egy napra esett, így nem volt kérdés, hogy két meccses, egész napos túrának nézünk elébe. A kassa hooligans a híresztelések alapján üzent nekünk, hogy elvágják a torkunkat (bár ebből semmi nem lett, nem láttunk, nem hallottunk egész este kassa hoolokról), így összeszedtünk egy elég komoly brigádot, és reggel Cigándra vettük az irányt.
Itt a mérkőzésre nem térnék ki, a brigád nagyobb része a “stadion” melletti kocsmában töltötte inkább az időt, nem ez a meccs volt a nap fő produkciója. Itt semmi sem történt (bár nem is volt várható), indultunk is meccs után egyből Kassára. A rendőrök innen kísértek minket, így esélyünk sem volt tisztán bejutni a “szlovák” városba. A buszról már a csarnoktól messze leszálltunk, gyalogosan folytattuk az utunkat. Itt jeleztük a helyieknek, hogy megérkeztünk különböző ismert “szlovákok”hoz címzett rigmusok éneklésével és egy-két hang kíséretével. Hoztuk a formánk, a csarnokba a “tiket, tikett” felkiáltások ellenére feltörtünk, nem is gondolhatták komolyan, hogy 3 eurót elkérnek majd egy kosármeccsért… A második negyed végén elkezdtek gyűlni a helyi kommandósok a csarnok előtt, ott már tudtuk, hogy mi készül. A mérkőzés lefújása előtt a biztonsági szolgálat már viperát nyitogatva állt mellettünk. Meccs után indultunk ki a csarnokból, majd egyszer csak hátulról betámadtak minket a kommandósok. Semmit sem szégyelltek, tomfa, stb. amivel értek, ütöttek mindenkit, a földre kerülőt négyen körbeállva rugdosták, mikor segítségükre siettünk, a segítőket is verték. Könnyebb sérülések mellett 1-2 komolyabb, de álltuk a sarat. Beszorítottak a buszunkhoz, mi viszont addig nem mentünk, míg az elvitt embereink vissza nem kapjuk. Így egy idő után, mikor a kiszedett embereink is visszakaptuk tőlük, felszálltunk a buszra és hazafelé vettük az irányt.
Összességében nem lepődtünk meg ezen, várható volt mit kapunk a rendőröktől, a kassa hooligans sehol nem volt. Sérültjeinknek jobbulást!

 

És még mindig Csak A Diósgyőr!  http://ultrasliberi.hu