Megszakadt a győzelmi sorozat: Haladás – DVTK 2–2

2013-10-26 22:06

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában

Szombathelyre látogatott a DVTK csapata. Bár a Haladás-drukkeren kívül kevesen számítottak erre, de megszakadt a diósgyőriek győzelmi sorozata. Egy pontot azért elhoztak a fiúk Szombathelyről.

 

A Diósgyőr korán, a 10. percben megszerezte a vezetést, Gohér szabadrúgását Abdouraman fejelte a hálóba. Alig több mint öt perc múlva megrezdült a Diósgyőr hálója is, de les miatt érvénytelen volt a találat.

Viszont nem kellett sokáig várni egy valódi Haladás-gólra sem: a 24. percben Nagy közelről lőtt laposan a kapuba. Ezzel az 1–1-es eredménnyel vonultak szünetre a csapatok. A második félidőre visszatérve Nikházi helyett Gosztonyi, Bacsa helyett Batioja lépett pályára.

A 60. Percben, Németh góljával megszerezte a vezetést a hazai csapat. Hamarosan Barczit Tiszára cserélte Szivics. Már úgy tűnt, pont nélkül tér haza a Diósgyőr, de a 89. percben Tisza beadását Abdouraman befejelte a hálóba. Eután Kádár megszerezte második sárgáját, és kiállították, de ekkor már csak a hosszabbítás 4 perce volt hátra a mérkőzésből.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
Szombathelyi Haladás-Diósgyőri VTK 2-2 (1-1) minap.hu