Ha a szexi fehérnemű barna foltos lesz. A popsi nem szexre való!

 Jogos a nőtársaim ellenvetése. Egy idős proktológus professzor szavát tolmácsolom: „Mondja el a nőknek, hogy vigyázzanak az anális szerelmeskedéssel! Ne

engedjenek barátjuk, férjük, szeretőjük zsarolásának, mert annak nem lesz jó vége. Az lenne a jó, ha análisan csakis ünnepnapokon szerelmeskednének! De azt is mondja meg nekik, hogy ne ünnepeljenek minden héten, csak esetleg két-három havonta egyszer!”

 

 

 

A popsi anatómiája

A végbél izomzata egy kétszintű izom, aminek a felső izomgyűrűjét reflexek nyitják-zárják, az alsó harántcsíkolt izomrostokból álló izomgyűrűt pedig mi magunk vagyunk képesek irányítani. Amikor a széklet a végbélbe érkezik, akkor nyomást gyakorol a felső izomgyűrűre, ami reflexszerűen kinyílik. Ekkor székletürítési ingert érzünk, és a külső izomgyűrűvel tudjuk szabályozni az ürítést vagy székletvisszatartást. A folyamat egyszerű székletürítés estén, hiszen a végbél izomzata a belülről kifelé történő ürítésre van „megszerkesztve”, minden rendeltetésszerűen működik!

Más a helyzet anális szeretkezéskor, amikor a hímvessző ellentétes irányból, azaz kívülről halad befelé: először is egy hímvessző – még a kisebb méretűek is – vastagabb, mint egy formázott széklet. A férfi az anális behatolás előtt hiába duruzsol kedvese fülébe, cirógatja popsiját, kedves szavakkal biztatja, hogy „Engedd el magad, drágám! Meglátod, milyen finom lesz Kicsi Bogárkám!”, hiába kenegeti, nyalogatja, birizgálja – még a hátát is cirógatja közben -, a nő csak a végbélzáró izom alsó izomgyűrűjét tudja elengedni, a felső izomgyűrűt nem.

Amikor a férfi hímvesszőjével behatol, akkor az alsó izomgyűrű ugyan beengedi a péniszt, de a felső izomgyűrű nem nyílik akaratlagosan, ezért muszáj áttörnie – és itt van a probléma, mert ez a felső izomgyűrű sérül. Ha egy nő rendszeresen él szexuális életet análisan, akkor a felső izomgyűrű oly mértékben károsodik, hogy képtelen lesz az összehúzódásra. Ilyenkor a székletmegtartás már csakis a külső izomgyűrűvel történik, a felső izomgyűrű nem tud részt venni benne, hiszen nem képes az összehúzódásra. Ekkor tapasztalható, hogy a szexi fehérnemű barna foltos lesz, a hígabb székletet pedig képtelenek megtartani az anális szexet élő nők. Ha a belső izomgyűrű károsodott, már nem lehet regenerálni. Ebben az esetben a székletmegtartási képesség fejlesztésének egyetlen lehetősége az, hogy intim tornával a külső izomgyűrű szorító erejét fejlesszük.  Fotók, teljes cikk  itt. http://www.nlcafe.hu