Megkapja-e a DVTK a Sebestyén úr által bejelentett 3 milliárdot? Tisztelt Kriza Ákos, Sebestyén László, Dudás Hunor!

Mi, a DVTK szurkolói felkérjü

k Önöket, hogy a stadion átépítésével kapcsolatos terveiket ismertessék a szurkolókkal és a város lakosságával! Szinte minden héten felröppen egy hír a témával kapcsolatban, de szeretnénk végre hiteles információkhoz jutni, hiszen a szóban megszerzett és elköltött milliárdok varázsa elmúlt, itt az ideje a tiszta beszédnek!

 

 

 

Mekkora az az összeg, ami valóban rendelkezésre áll majd a stadion rekonstrukciójára, és ez a forrás milyen részletekben érkezik? Mi az igazi oka annak, hogy nem kezdődtek még el a munkálatok, és ki a felelős a csúszásért? Megkapja-e a DVTK a Sebestyén úr által bejelentett 3 milliárdot? Mi a valós ütemterve a rekonstrukciónak, és mikor válik ez publikussá?

 

Ezek a kérdések érdeklik azokat a szurkolókat, akik hétről-hétre megtöltik a lelátókat. Tiszta és érthető beszédet szeretnénk számokkal és dátumokkal! Szeretnénk komolyan venni azokat, akik a döntéseket hozzák, és milliárdokat ígérgetnek, de ehhez szükséges az, hogy ők is érezzék azt, hogy mennyire fontos nekünk ez a kérdés. Van véleményünk, és ötleteink is vannak, éppen ezért szeretnénk részt venni a stadionról történő egyeztetéseken, mint a szurkolók képviselői és tájékoztatói. (A fotó nem Miskolcon készült)

 

Üdvözlettel:

 

az amigeleken.hu szerkesztői