Úgy tűnik, hogy az RTL Klubnak bevált

a vasárnapi adásnap az X-Faktor esetében, hiszen a valóságshow legutóbbi epizódja minden eddigi válogató adás nézettségét felülmúlta a 18-49-es korcsoportban és a teljes lakosságban is.

 

 

A hétvége folyamán lezárult az idei X-Faktor válogató adásainak sora. Ezúttal is hatalmas érdeklődés kísérte a tehetségek megmérettetését, ráadásul a vasárnapi válogatót minden eddigi válogató adáshoz képest is többen követték nyomon, mind a 18-49-es, mind a teljes népességre (4+) vonatkozó korcsoportban. A kereskedelmileg kiemelt célcsoportban 51,8% volt az X-Faktor negyedik válogató adásának közönségaránya, míg ugyanebben a célcsoportban 1,15 millióan követték nyomon az új epizódot.

A teljes lakosságot tekintetbe véve a reality idei szezonjának negyedik részét 2 390 564-en kísérték figyelemmel, s ekkora nézőszámot idén még nem nagyon lehetett látni, sőt, ez az eddigi X-Faktor-adásokat figyelembe véve is toplistásnak mondható. A valóságshow wzen a héten szombaton és vasárnap a Tábor kihívásaival folytatódik.