Elhízott lúzerek menni szopni Románia   http://recenzor.blog.hu/

Milyen érzés fiúk, hogy rajtatok

– s miattatok egész Magyarországon – röhög a fél világ? Mert elértétek a célotokat kétségtelenül s benne lesztek tán még a CNN World News-ban is. A rossz hírem ezzel kapcsolatban mindössze annyi, hogy nem rettegett seregként, hanem elhízott tetovált seggfejekként fogtok megjelenni a világhíradókban s ennek ellenpontjaként – egyébként jogosan – Románia és a román nép lesz a legkisebb királyfi, aki sikerrel vette fel a harcot a gonosz és bűzös füstöt eregető kárpát-medencei sárkánnyal.

 

Holnap vert seregként hazajöttök, telhisztizitek a kurucinfot, az ultrasliberit, a fradimobot meg az echotévét, hogy ti aztán a legjobb szándékkal…és, hogy képzelik ezek a bocskorosok, de nem nagyon fog hinni nektek senki. Mert hazudni fogtok bizony. Napok, hetek óta készültök arra, hogy megmutassátok, milyen az az általatok vélelmezett magyar virtus, egy olyan terepen, ahol ennek most semmi, de semmi keresnivalója nincs.

Ostobák vagytok ahhoz, hogy átlássátok: amit most tettetek hazafiúk, na az bizony a nettó hazaárulás! Ostobák vagytok még ahhoz is, hogy átlássátok: vívjátok a gyomorforgató harcaitokat TV-székháznál, futballstadionok lelátóin, vagy roma többségű kisiskolásokkal a határszélen, de a végén mindig ti vagytok a fasz rossz oldalán, mert a gazdáitoknak csak addig vagytok többé-kevésbé fontosak amíg az ikszeitekkel a seggük alá nem toljátok a bársonyszéket.

A 2006-ban megvezetett Gyurcsány-buktató csürhéből, mára önjáróvá lettetek, de csak annyira, amennyire egy kézifék nélküli kockalada önjáró a hegyoldalon. Mivel a történelmi és társadalmi ismereitek legfeljebb az Aranycsapat” névsorának ismeretéig terjednek, nincsenek az ökleiteken és a bakancsaitokon kívül érveitek. Taroltok, mint az a bizonyos Lada, mert semmi, de semmi másra nem vagytok alkalmasok.

Velejéig fusztrált tagjai vagytok egy olyan társadalomnak, melynek velejéig fusztrált vezetői ezzel röhögve élnek és visszaélnek.

Tényleg! Mennyi is lett az eredmény srácok?

B.K.