A törvény szándékával ellentétesen

 vásároltak, értékesítettek lakásokat, az élen az ügyvédi tevékenységet folytató B. Mariannal, mint első rendű vádlottal.

 

 

A másodrendű vádlott az ügyvédi iroda titkárnője, aki technikai lebonyolítást intézte, az ügyfelekkel és a bankkal tartotta a kapcsolatot. Harmad és negyedrendű a két felhajtó, a kapcsolatot 2005-ben vették fel az ügyvédnővel adásvételi szerződés készítésekor. Ekkor állapodtak meg a „munkavégzésről”. Az ötödrendű vádlott a banki ügyintéző, aki az elsőrendű vádlott baráti körébe tartozott, az ügyvéd férje pedig a banknak ügyfeleket közvetített, mint ügynök. A hatodrendű vádlott nem más, mint az ingatlan értékbecslő, aki egyébként ugyancsak az első rendű vádlott ismeretségi körébe tartozott. A hetedrendű vádlott ingatlanforgalmazó vállalkozás vezető tisztségviselője, a nyolcadrendű vádlott a hitelfelvevőket szállította.

Ezt a sort bontja most meg a Lengyelország által ki-, illetve átadott férfi, akit szervezői tevékenységgel vádolhatnak meg, és aki hetven vádpontban lehet érintett. minap.hu