Svejci fotóóóóóóóóóóóóó

A Svájci-Magyar Együttműködési Program 2007 óta segíti Magyarország fejlődését a hazai igényekre szabott projektek finanszírozásával, ezzel is támogatva Magyarországot az országon belüli, valamint az EU tagországokhoz viszonyított gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségek csökkentésében. Az egyéni projektek és pályázati alapok támogatására fordított Svájci Hozzájárulás összege mintegy 30 milliárd forint. (Fotó:Kanyog) 
Swiss Contribution_magyar
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség valamint a Svájci Hozzájárulás Program Hivatala által meghirdetett fotópályázatra olyan fotókat vagy fotóetűdöket várunk, melyek összefüggésben állnak a program fejlesztési területeivel és a fejlesztés szükségességére, vagy éppen a támogatás segítségével megvalósuló pozitív változásokra hívják fel a figyelmet.
A pályázat 2 fő témaköre:
A. TERMÉSZET
B. EMBER ÉS TÁRSADALOM

 

A két fő témakörön belül 11 kategóriában lehet nevezni, mely a fejlesztési területek széles körét és változatosságát példázza.

Kreatív külön kategóriában fotóetűdök (egy történetet megjelenítő képsorozat) benyújtását várjuk a Pályázati kiírás menüpontban felsorolt témakörök és kategóriák megjelölésével.
Regisztráció és a képek feltöltésének határideje:
2013. szeptember 26. 24:00 óra.
Fotó beküldése
A beérkezett pályaműveket megtekintheti, és az Önnek tetsző fotókra szavazatát is leadhatja a Közönségszavazás menüpontban.
Díjazás:
• A témakör (TERMÉSZET): Vacsora 2 fő részére az Onyx étteremben
• B témakör (EMBER ÉS TÁRSADALOM): Vacsora 2 fő részére az Onyx étteremben
• Kreatív különdíj: Budapest-Zürich retúr repülőjegy 2 fő részére
• Közönségdíj: Mondaine asztali óra