Szinte javíthatatlan állapotban , teljesen széttöredezve volt már a térkő. Szeretnénk, ha a névadó pálosok valamilyen módon tükröződnének a virágágyásban, ezért megjelenítjük jelmondatukat: „egyedül Istennel”. Bentre egynyári, míg a kör külső részére évelő növényeket ültetünk majd – mondta Seresné Horváth Zsuzsanna.

A terület önkormányzatiképviselője hozzátette: egy hónapja dolgoznak a parkban, a munkák várhatóan két hét múlva befejeződnek. Az átépítés képviselői keretéből, kétmillió forintból valósul meg.

Kérdésünkre Seresné Horváth Zsuzsanna elmondta, a nyár elején kihelyezett ötkutyaürülék-gyűjtő nagyban hozzájárult a környék tisztaságához, a helyi kutyatulajdonosok használják a rendszeresen ürített tárolókat. minap.hu
Mit szól hozzá?
Hozzászólása itt, a cikk alatt fog megjelenni. Kérjük ne anyázzon, ne szídja a polgármestert, (nem mindenről ő tehet). ne szidja a magyar kisebbségeket, ne használjon közízlést sértő kifejezéseket. Nem megengedett a reklámcélú hozzászólás, valamint egy hozzászólás bemásolása egyszerre több cikkhez.