A Jobbik Magyarországért Mozgalom üdvözli a hírt, hogy a Diósgyőri stadion felújítására is jut állami támogatás, hiszen Diósgyőr a magyar foci egyik fellegvára, az ország egyik legnagyobb szurkolótábora pedig megérdemli, hogy méltó körülmények között biztathassa csapatát – mondta el Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke keddi sajtótájékoztatóján.

A politikus úgy gondolja, hogy a négy milliárd forintos beruházás nem csak a sportbarátoknak, de minden miskolcinak előnyt jelenthet, ha a kivitelezők is jelentős számban miskolci vállalkozók lesznek: bevételt és új munkahelyet teremthet a helyi vállalkozásoknak és a miskolciaknak. Félő ugyanakkor – tette hozzá -, hogy a városvezetés eddigi gyakorlatának megfelelően nem a helyi vállalkozások fognak jól járni.

Mint mondta, számtalanszor előfordult az elmúlt években, hogy a Fidesz választási ígéretével ellentétben debreceni, felcsúti, budapesti cégeket gazdagítottak a miskolci beruházások. A Jobbik szeretné, ha ez a tendencia miskolci kivitelezők javára fordulna – zárta sajtótájékoztatóját Pakusza Zoltán.