Úgy látszik, Kovács doktor orvos-képviselő idejéből kitelik, hogy kibicként véleményt nyilvánítson olyan kérdésekről is, amelyek nem érintik az önkormányzati választókerületében élő embereket.

Ómassán, Lillafüreden, Garadnán, Majláthon, Hámorban, vagy éppen a Papírgyár környékén talán minden rendben van, hogy a képviselő úr a drága idejét Gúr Nándor nyilatkozatainak elemezgetésével tölti? Mert mi úgy tudjuk, hogy akadnak problémák jócskán. A választókerületében élők szeretnék például, ha az Őz és az Ibolya utcákban elvégeztetné a régóta esedékes kátyúzást (meg az összes többiben is, ezeket helyhiány miatt itt most nem soroljuk fel), megörvendeztetné a Hegyalja utcaiakat a régóta ígérgetett csapadékvízelvezető-rendszer megépíttetésével, s jó gazda módjára elintézné, hogy a Molnár csárda környékére tavasszal lepakolt, s az aszályos nyár idején végig ott díszelgő árvízvédelmi homokzsákokat szedje már végre össze valaki.
Kedves tehát, hogy Kovács doktor aggódik az MSZP képviselőjelöltjeiért, de inkább azzal foglalkozzon, amivel a választói megbízták. Ha szerencséje lesz, talán hajlandók neki elfelejteni azt is, hogy lelkesen támogatta a diósgyőri orvosi ügyelet megszüntetését.
– Az MSZP miskolci szervezete –
Mit szól hozzá?
Hozzászólása itt, a cikk alatt fog megjelenni. Kérjük ne anyázzon, ne szídja a polgármestert, (nem mindenről ő tehet). ne szidja a magyar kisebbségeket, ne használjon közízlést sértő kifejezéseket. Nem megeng
edett a reklámcélú hozzászólás, valamint egy hozzászólás bemásolása egyszerre több cikkhez.