Szándékosan megfertőzött HIV-vírussal egy kétgyermekes anyát a szeretője. A bajt csak az utolsó pillanatban vették észre az orvosok, kezelés nélkül már csak hónapjai lettek volna hátra.

Zoom

Sarah Watson egy csúnya  váláson volt túl, amikor megismerkedett a ghánaival. Henry Assumang „jóképű és figyelmes volt”, a nő szelíd óriásnak nevezte, és közös jövőt tervezgetették.

Zoom

Egyik nap azonban sokkoló hírt kapott: egy rendőr közölte vele, hogy „barátja”, akit letartóztattak, mert illegális bevándorló, évek óta HIV-pozitív. A férfi ezt persze mindenki előtt titkolta – írja a The Daily Mail.Másnap elvégezték a nőn a HIV-tesztet; az eredmények a legrosszabb várakozást is felülmúlták. Watson elkapta a vírust, sőt, annyira előrehaladott stádiumban volt a betegség, hogy kezelés nélkül már csak hónapjai lettek volna hátra.„Hogy tehetett velem ilyet? Hogy tudott a gyermekeim szemébe nézni, miközben tudta, hogy meg fogok halni miatta?” – kesergett a buta asszony.Mint kiderült, Assumang egy másik nőt is megszédített, miután bejutott az országba, ő is elkapta a betegséget. Igazi liberális módon egyébként a hatóságok szabadlábra helyezték a fekát, miután megvádolták. Assumang nem vesztegette az időt, és miután kiszabadult, egy másik nővel kezdett kapcsolatot. Felelősségre vonni azonban már nem tudták, mivel nem sokkal később egy AIDS-szel kapcsolatos szövődmény végzett vele.Watson azóta is depresszióval és a HIV-re szedett gyógyszerek mellékhatásaival küzd. A betegség gyakorlatilag tönkretette az immunrendszerét, ezért bármikor végezhet vele egy nátha.(The Daily Mail – Mirror – Blikk nyomán)