Lehet, hogy jövőre sem lesz Csillag születik? Ugyanis az RTL Klub új, hírességekkel, humorral fűszerezett zenés showműsort indít 2014 tavaszán, ami már több országot is meghódított.

 

Az Endemol egyik népszerű formátuma, az A Your Face Sounds Familiar alapján indít nagyszabású showműsort az RTL Klub tavasszal. A celebes show 2011-ben mutatkozott be Spanyolországban, ahol azóta három szezon került képernyőre, továbbá 27 ország vette meg a sugárzási jogokat. Oroszországban ez a műsor az idei év legnézettebb szórakoztató showműsora, míg az egyesült államokbeli premiert az ABC idén őszre tervezi.

A zenei műsor főszereplői ezúttal hazai, a zenei életből ismert személyiségek, akik legendák bőrébe bújva mutatják meg, hogyan tudják az adott ikont megszemélyesíteni, illetve közkedvelt slágerét, egyedülálló mozgását és gesztusait színpadra vinni. A Your Face Sounds Familiarben így bármi megtörténhet. Akár az is, hogy a hírességeknek egy sokkal idősebb, vagy épp sokkal fiatalabb, sőt, akár ellenkező nemű énekes bőrébe kell bújniuk, kihívást állítva ezzel maguk elé. Természetesen itt sem maradhat el az értékelés, melyet a zsűri pontszámokban fejez ki a produkciókat követően.