Eltűnt az orális szexes BME-jelentkezési lap

Leszedte a BME GTK  HÖK a netről a gólyatábori jelentkezési lapot, amelyben egészalakos fényképet kérnek a gólyatáborba jelentkezőktől – írja az atlatszooktatas.blog.hu. Ma dél előtt pár perccel cserélték le a MesterGólya hivatalos honlapján a jelentkezési lapot, az új verzióban a régi szöveg helyett a semleges „A kitöltött jelentkezési lappal küldj egy fényképet is”felhívás szerepel.

 

A BME GTK Hallgatói Önkormányzata a portál kérdésére korábban azt válaszolta, hogy az egész alakos képek révén „könnyebb dolguk lesz a csapatokat vezető instruktoroknak”.

A jelentkezési lapban korábban volt egy úgynevezett „erkölcsteszt” is, ami az új verzióból kikerült. A teszt nem más volt, mint egy Griffor-teszt, amelynek tudományos alapja nincs, ám annál több benne a perverziók iránti érdeklődés: „ittál-e hányást, bejön-e a pedofília, fogdostak-e már orgazmusig, fürödtél-e már ellenkező nemű emberrel, használtál-e szexuális segédeszközt, maszturbáltál-e, feküdtél-e le nálad kétszer idősebb emberrel” – sorolja a kérdéseket a blog.