A tiszalúci helyi buszon 2013.  augusztus 3-án 19 óra után nem sokkal C. Tímea 19 éves, F. Máté 21 éves, J. Éva 27 éves tiszalúci lakosok és fiatalkorú társuk előzetes szóváltást követően összeverekedett egy 21 éves helyi nővel. A kiértesített rendőrjárőrök a garázda fiatalokat előállították.
Garázdaság minősített esetének bűntette miatt indított eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság. Semjén belterületén este fél 8-kor előzetes szóváltást követően összeverekedett egy nagyrozvágyi fiatalkorú fiú és D. Zoltán 22 éves ricsei lakos, majd a fiú oldalán csatlakozott a 32 éves nagyrozvágyi B. Gábor is. A verekedők az atrocitás során megsérültek. A rendőrök mindhárom garázdát előállították.
Az Ózdi Rendőrkapitányság indított eljárást garázdaság minősített esetének bűntette miatt. A rendelkezésre álló információk szerint Sáta egyik presszójában 20 órakor előzetes szóváltást követően B. Béla 48 éves helyi lakos megütött és tovább akart bántalmazni egy 32 éves férfit, amit a helyiségben lévők megakadályoztak. A rendőrök a garázda elkövetőt előállították.