Nem tudom milyen módon  kell kommentet nyitni, pedig megtenném.
A Selyemréti strand 2013. augusztus 3. szombat.
Botrányos ami ott tapasztalható. Többgyermekes szülő vagyok előre bocsájtom. Szóval a lényeg, tegnap reggel családomat összeszedve, kimentünk a strandra. Már a bejáratnál szembetűnő volt mennyi cigány áll sorba. Igaz már ott is fitoktatták ” felsőbbrendűség üket” már ott műsoroztak. Aztán az igazi meglepetés bent ért. Minden sarokban ők voltak. Öntörvényűen mindenhol műsoroztak – mivel pénz állt a házhoz – mindent lehetett. Inni, enni, balhézni. Undor fogott el. Büdösek, mocskosak, igénytelenek. A lányom nem akart belemenni a vízbe, azt mondta oda nem megyek be. Másik medence, válasz ugyanaz. Halottam az egyik sarokba összeszólalkozo tt két cigány család. Az úszómesterre kést emeltek, a másikat egy bottal fejbe verték, mentőt hívtak hozzá.
Kérdezem ebben a csodálatos városba hová mehetek el úgy hogy ne kelljen attól tartanom, hogy atrocitás ér?
Meddig lehet még ebben a témában elmenni? Már lassan a város egy „cigányvárossá” növi ki magát.
Köszönjük Orbán, Köszönjük Pintér, köszönjük Kriza.Végül is a közbiztonság meg oldott. Csak kérdem hol? Orbániában? Pintériában? Mert Krizáriában Nem!
A gyermekeink ebben nőnek fel. A gyermekeink ilyen közegben járnak iskolába. Mit akarunk még? Az egytlen dolog amiben egyetértek jobbikkal, az ennek a problémának a megoldása. Soha nem lesz megoldás.
Birkák vagyunk és folyamatosan terelnek minket egyik karánból a másikba!
Nagyon messze kerültem a témától. De ez van!
Szóval 12.30-kor úgy döntöttünk megyünk haza. Cask az a megdöbbentő, hogy rajtunk kívül még nagyon sokan tetté ugyanezt. A téma ez volt a kijáraton innen és kívül is. Azt hiszem ha nem lépnek az illetékesek sok embert vesztenek el akik a strandra szívesen mennének. Vagy úgy gondolják, majd jön helyettük feketelábú. GONDOLKOZZ MAGYAR!
És még mielőtt valaki lemocskosszociz na, FIDESZ szinpatizáns vagyok. Vagy voltam?

 

Forrás: Selyemrét. Néha megtelik… | eszakhirnok.com http://www.eszakhirnok.com/miskolc/31190-selyemret-neha-megtelik.html#ixzz2azvFOLei