Ugyan hat óráig boncolták, mégsem  tudják a hatóságok, mi okozta annak a lánynak a halálát, akinek holttestére egy londoni bozótban bukkantak.

 

Rettenetes halált halt az a fiatal magyar nő, akinek bőröndbe gyömöszölt holttestét egy északnyugat-londoni park bozótos részén találták meg – a koffer, benne K. Alexandra élettelen testével, valószínűleg már több napja ott heverhetett, írja a Blikk.

A Blikk megbízható forrásból úgy tudja: a tett indítéka féltékenység lehet. A rendőrség már le is tartóztatott és vádat is emelt egy 29 éves magyar fiatalember ellen, akit gyengéd szálak fűztek Szandrához. A fia­tal lány internetes közösségi oldalán nem rejtette véka alá, hogy kapcsolatban él, közvetlenül halála előtt pedig arról írt, lehet, hogy megtalálta „az igazit”. Úgy tudni, hogy Szandra viszonya a barátjával az elmúlt hónapokban megromlott, ezért is költözött a gyakran féltékenykedő férfi nélkül az albérletbe.

A lány maradványait rejtő koffert vasárnap délután vette észre egy járókelő. A rendőrök szerint meg kellett szenvednie a gyilkosnak, amikor megpróbálta begyömöszölni a holttestet a kofferbe. blikk.hu