Jogerősen lezárult a médiavilágban  ismert menedzser, Szabó Miklós által volt munkáltatója, az Inform Média Kft. ellen indított per. Utólag már bánhatja Szabó a pereskedést, a bíróság ugyanis jórészt elutasította keresetét, ráadásul kötelezte, hogy szerződésszegésért több millió forintot fizessen meg az Inform Médiának.

Szabó Miklós 1994-től dolgozott az egyik legnagyobb magyar médiavállalat, az Inform Média cégcsoportnál, ahol 2003 óta ügyvezető volt. A sokéves együttműködés 2011 tavaszán ért véget, amikor is az Inform Média Kft. és Szabó Miklós közös megegyezéssel megszüntették a munkaviszonyt.
Ezt követően Szabó Miklós beperelte a volt munkáltatóját, mert szerinte az Inform Média Kft. a kifizetett összegeken felül még több millió forinttal tartozott neki elmaradt munkabér címén. Szabó ezen kívül úgy gondolta, hogy az őt kötő versenytilalom ellenértéke túl alacsony volt, emiatt is perelt. A munkaügyi per során az Inform Média viszontkeresetet nyújtott be Szabó ellen, mivel a távozó ügyvezetőt három hónapos versenytilalom kötötte, ugyanakkor Szabó már a tilalmi időszak lejártát megelőzően ügyvezetőként helyezkedett el a konkurenciának számító DMH Magyarország Lapterjesztő és Kereskedelmi Kft.-nél. Ez utóbbi cég a Magyarországon szintén jelentős piaci részesedéssel rendelkező médiavállalat, a Pannon Lapok Társasága cégcsoport tagja, ahol Szabó Miklós azóta is ügyvezető igazgatói posztot tölt be.
A bíróság mind első, mind másodfokon túlnyomórészt elutasította Szabó Miklós keresetét, ezzel szemben jogosnak találta az Inform Média követelését a versenytilalom megsértéséért. Az immár jogerős ítélet szerint a menedzsernek elmaradt munkabér címén az általa követelt többmilliós összeg helyett csupán annak töredéke jár, ugyanakkor a versenytilalmi megállapodás megszegéséért Szabó a részére megítélt összeg mintegy húszszorosát köteles megfizetni az Inform Médiának. boon.hu